Rólunk

Ékszer Czár

Zafír Ékszer – 2007 óta

A www.ekszerczar.hu internetes ékszerboltot a Zafír-Ékszer Kft. üzemelteti. Cégünk Kiskunhalason 2007 óta folytat kiskereskedelmi tevékenységet munkatársaink, becsüseink több, mint 30 éves tapasztalatára alapozva.

Üzletünkben arany ékszerek, ezüst ékszerek, Swarovski köves ékszerek, Brill ékszerek, divatékszerek, valamint órák és ajándéktárgyak széles választékával várjuk vásárlóinkat.

Czár Zita
Csak a legjobbat

Mindenki megérdemli

Célunk, hogy magas minőségű ékszereket kínáljunk elérhető áron, hiszen mindenki megérdemel egy-egy csodás ékszert.


Ékszerüzletünk kínálatát igyekszünk folyamatosan frissíteni, így igazodva a legújabb trendekhez.

Zafír ékszer - Czár ékszer Kiskunhalas

Kényelmesen, akár otthonról

Ahhoz, hogy ne kelljen a nyitva tartási időhöz alkalmazkodnod, csomagküldő szolgáltatással bővítettük tevékenységi körünket.

Igyekszünk termékeinket minél több termékfotóval, gazdag, részletes leírásokkal ellátni, hogy ezzel segítsünk a döntésben. A rendeléseket csapatunk gyorsan dolgozza fel, hogy a lehető leghamarabb megkaphasd a kívánt ékszert tőlünk.

Webshopunkban megtalálható valamennyi ékszerünk: gyűrűk, nyakláncok, karkötők és fülbevalók is, amik igényes díszcsomagolásban fognak érkezni hozzád. Így akár magadnak vásárolsz, akár ajándéknak szánod a kiválasztott ékszert, nem kell már külön ékszertartót venned hozzá.

Folyamatosan megújuló akcióink szintén kedvedre lesznek.